PC

Grand Theft Auto 5 – projekat London

Nakon što je Rockstar dozvolio povratak OpenIV alata, zajednica modera je procvetala i sada u izradi postoje neki od najambicioznijih modova, poput NaturalVision Remastered i moda koji GTA 5 vodi u svemir. Ovoj listi se pridružuje i projekat Kirana Merilesa, koji radi na tome da ceo Los Santos pretvori u London dodavanjem novih tekstura.

Kiran na projektu London radi već par meseci, i do sada je rekreirao dobar broj znamenitosti glavnog grada Velike Britanije, poput: stadiona fudbalskog kluba Vembli, Londonske vatrogasne stanice, bolnica Sveti Tomas i Royal London bolnice, Hitrou aerodroma, Ormond ulice i drugih. Za naredne verzije su najavljene autobuske stanice i hoteli poput onih iz grada na Temzi.

Pored ovog, moder je kreirao i druge modove koji donose policijske automobile i stanice, britanske prodavnice. Mod možete preuzeti sa sajta gta5-mods, i strpljivo očekujte nove objekte i dodate. Ispod moete pogledati kako sve to izgleda u samoj igri.

Fefd40 grand theft auto v 08.07.2017 14.37.24.12

Fefd40 grand theft auto v 08.07.2017 14.29.08.06

Fefd40 grand theft auto v 08.07.2017 14.33.19.10

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top