PlayStation 4

NBA Live 18 demo dostupan za PS4 i Xbox One

Ako razmišljate o kupovini ovogodišnjeg izdanja NBA Live igre, na čijem se coveru nalazi Džejms Harden, Electronic Arts želi da na vreme i valjano isprobate neke od elemenata ovog naslova, zato što je od sada demo verzija igre dostupna za Playstation 4 i Xbox One konzole.

Demo za NBA Live 18 pruža uvid početak singplejer priče, nazvane The One, slično kao Journey u FIFA igrama, i LIVE događaje. U singlplejer priči imate priliku da kreirate svog, unikatnog igrača i razvijate veštine na odgovarajućoj poziciji na terenu. U LIVE događajima na raspolaganju su vremenski ograničene aktivnosti, za čije ispunjavanje dobijate nagrade. Sav napredak koji se načini u demo verziji se prenosi u igru kada izađe.

Da bi ste preuzeli demo verziju potrebno je da se budete pretplaćeni na Playstation Plus ili Xbox Live Gold, u zavisnosti od toga koju konzolu posedujete.

NBA Live 18 izlazi za oko mesec dana, 15. septembra, a u toku je akcija koja nudi 33% popusta na prednaručivanje i cenu svodi na 40 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top