PC

Destiny 2 – trejler za PC betu

Kao što već znate, nekoliko dana pre nego što Destiny 2 izađe na tržište konzola, korisnici računara će imati prilike da učestvuju u beta testiranju, koje počinje 29. avgusta. Baš iz tog razloga je Nvidia pripremila novi trejler koji podseća šta nas očekuje, naravno u 4K rezoluciji.

Destiny 2 igračima na PC-ju pored 4K rezolucije donosi otključan broj sličica u sekundi, punu podršku za tastaturu i miša, kao i veliki broj grafičkih podešavanja, koja su standardna u igrama koje izađu za računare.

Beta, koja je otvorena za sve, nudi prvu misiju kampanje, kompetitivni multiplejer mod sa dve mape i Strike – timski co-op mod.

PC igrači će Destiny 2 betu iskusiti sa novim poboljšanjima koja nisu bila na konzolama. Skraćeno je vreme čekanja u Quickplay modu, dok je u kompetitivnom vreme čekanja sada nešto duže kako bi igrači bili istog ranga, pored toga tu su i brojne ispravke bagova i nanošenja štete.

Ko prednaruči u betu može da uskoči dan ranije, odnosno 28. avgusta, a svi će imati prilike da igraju do 31. avgusta. Zvanični datum izlaska za PC je 24. oktobar, dok za konzole izlazi 6. septembra.

Destiny 2 će na računarima biti distribuiran i igran preko Blizzard Battle.net platforme, što predstavlja presedan u istoriji Battle.neta, jer će Destiny 2 biti prva igra ikada na  Bnetu koja nije napravljena od strane Blizzarda. Destiny 2 ikonica je već stigla na Bnet, i sada postoji poseban odvojeni “Activision” odeljak gde se ona nalazi i koji je jasno odvaja od Blizzardovih igara.

 

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top