PC

Poznat je datum izlaska Football Manager 2018

Polako se pribiližavamo jesenjim mesecima koji su kao i svake godine donose osvežene i nove verzije sportskih igara za novu sezonu, među njima se nalazi Football Manager, koji će izaći 10. novembra.

Football Manager je serijal igara koje pružaju simulaciju vođenja fudbalskih klubova, na kome radi razvojni studio Sports Interactive, pod pokroviteljstvom kompanije SEGA.

Za sada nema konkretnih detalja o tome šta će ovaj simulator pružiti novo u odnosu na prošlogodišnje izdanje, ali je poznato da kupce koji novi naslov prednaruče očekuje dosta pogodnosti. Svako ko prednaruči FM 2018 može početi svoju singlplejer karijeru dve nedelje pre izlaska igre putem beta verzije igre, i sav napredak se prenosi u punu igru.

Svi koji već poseduju Football Manager 2017 imaju 25% popusta na ceni ako igru prednaruče pre 9. oktobra.

Takođe svaka kupovina ovog naslova donosi i besplatnu kopiju Football Manager Touch 2018 igre, čiji je fokus na taktikama i transferima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top