PC

Studio iza Warframe igre nam donosi novu hero pucačinu – The Amazing Eternals

Posted on

Još maja meseca je studio koji nam je pružio Warframe, Digital Extreme, najavio timsku pucačinu sa herojima pod kodnim imenom Keystone. Sada je studio objavio puno ime ove igre, The Amazing Eternals, zajedno sa tačnim datumom početka beta testiranja, 29. avgust.

The Amazing Eternals će biti free-to-play pucačina u prvom licu, u kojem će pored prostog napucavanja, igrači sakupljati karte i od njih kreirati špilove, koji se mogu koristiti tokom borbe. Karte će postojati u vidu zamki, oružja, kupola i drugih dodataka, i od njih će u velikoj meri zavisiti stil igranja.

Dizajn heroja i mapa je izrađen u retro stilu, koji podseća na zlatnu eru stripova sa herojima. Radnja se odigrava u multiverzumu kreiranom po uzoru na stone igre. Igrači preuzimaju ulogu nekog od heroja, koji vode večnu bitku za ubiranje srži iz lebdećih stena.

Preko ovog sajta se možete prijaviti kako bi stekli šansu za učešće u beta testiranju, dok će kupci Founders edicija dobiti momentalan pristup kada beta počne 29. avgusta.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version