PC

Quake Champions ulazi u Early Access, uz gomilu novog sadržaja

Quake Champions zatvorena beta traje već mesecima, ali zatvorenoj beti je došao kraj, i počev od 22. avgusta igra zvanično ulazi u Early Acces i na Steamu i na Bethesda.net launcher, što označava novu fazu igre.

Igrači će moći igraju igru odmah, ali će morati da kupe Champions Pack koji će im automatski otvoriti pristup svim šampionima koji su do sada u igri, njih 11: Ranger, Visor, Scalebearer, Nyx, Anarki, Clutch, Sorlag, Galena, Slash, Wolfenstein’s BJ Blazkowicz, kao i svim novim šampionima koji dođu igru, a Bethesda kaže da planira minimum 7 novih do kraja 2018. godine. Jedan od njih je i DOOM Slayer koji dolazi u igru zajedno sa lansiranjem Early Acces faze.

Ostim pristupa svim herojima, sadašnjim i budućim, kupovinom Champions Packa u early acces fazi dobijate i ekskluzivni skin za Rangera, koji je moguće dobiti samo na taj način, kao i 3 Relikvije, što je ime za Loot Box u Quake Champions.

Cena za Champions Pack u Early Access je 29,99 dolara, što je poprilično dobra ponuda kada se ima u vidu šta se sve dobija. Cena će porasti jednom kada igra zvanično izađe i biće 39,99 dolara.

Naravno, postojaće i f2p verzija igre, ali će ina biti implementirana kasnije, no, ukoliko ste već imali pristup zatvorenoj beti, i dalje ćete moći besplatno da igrate preko Bethesda.net launchera.

Zajedno sa Early Access fazom, pored novog šampiona DOOM Slayera, stižu i dve nove mape, glasovna komunikacija, Lore predmeti sakriveni po mapama koji daju specijalne skinove, bolji tutorijal sistem koji će pomoći novim igračima, kao i nove opcije za kastumizaciju vaših šampiona.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top