PC

Retro pucačina, DUSK, dostupna za prednaručivanje

DUSK, najnovija pucačina sa dobro poznatim retro fazonom, je od danas dostupna za prednaručivanje i svako ko to uradi može odmah početi sa igranjem prve epizode, odnosno prvih 11 nivoa.

Ova igra, na čijem razvoju radi David Zimanski, maksimalno vuče inspiraciju iz pucačina u prvom licu koje su krasile devedesete godine prošlog veka, kao što su Quake, Doom, Half-Life i druge, a tu je čak i punokrvna metal muzika, za čije kreiranje je zadužen Endru Hulšult, koji je već radio na sličnoj muzici za Brutal DOOM.

Igrači će imati priliku da igraju 3 epizode sa po 11 nivoa, i masakriraju gomilu kultista i mračnih sila u pokušaju da otkriju tajne koje krije podzemlje. Sve to sa velikim arsenalom oružja, poput testere, mačete, samostrela, pušaka, granata.

Osim singlplejer kampanje tu je i Endless Survival Mode, sa bezbrojnim talasima neprijatelja, a multiplejer mod takođe postoji, ali još uvek nije dostupan.

Ovaj retro šuter se prodaje po ceni od 20€ na Steamu, a dolazak i preostale 2 epizode je najavljen za 31. oktobar, i izdavač New Blood Interactive je najavio da će sav dodatni sadržaj biti potpuno besplatan. Nadamo se samo da će biti bolja od nesrećnog STRAFE, jedne druge retro pucačine iz ove godine, koja je bila veliko razočarenje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top