PC

Mass Effect: Andromeda ostaje bez podrške za singlplejer sadržaj

Kada se Mass Effect: Andromeda u martu pojavila na tržištu, imala je veliki broj problema, a najgori je bio vezan za animacije karaktera. Tokom perioda od oko 5 meseci, Bioware je sa svakim novim pečom polako ispravljao greške koje su uglavnom kvarile iskustvo u igri za jednog igrača.

Ali je i tome došao kraj, zato što ovaj razvojni studio najavio da u potpunosti gasi podršku za singlplejer komponentu igre.

Bioware u objavi naglašava kako su još u ranijim fazama razvoja želeli da veći trud ulože na pružanje što boljeg multiplejera, “U ranom razvoju smo odlučili da se fokusiramo na priču u Pathfinderu, istraživanju Andromeda galaksije i sukobu sa Arkonom. Igra je dizajnirana da dalje proširi putovanje kroz galaksiju sa novim multiplejer misijama i novim stripovima i novelama“.

Poslednji apdejt će biti verzija 1.10, i osim tehničke podrške, gasi se i svaka nada o nekom DLC dodatku, dok će se rad na multiplejeru nastaviti, sa redovnim dodavanjem novih misija i dodataka za kastomizaciju.

Nažalost, ovo je sve češća praksa u gejming industriji, gde singlplejer priče sa ogromnim potencijalom pate zbog multiplejera, iz razloga što on donosi mnogo više novca na duže staze pored inicijalne kupovine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top