PC

Dragon Ball FighterZ izlazi u februaru 2018. godine, tu je i novi trejler

Bandai Namco je na Gamescomu došao sa novim trejlerom za tabačinu Dragon Ball Fighter Z, koji nam prikazuje mnoštvo novih detalja, kao i konkretniji datum izlaska igre, a to je februar iduće godine.

Trejler nam pokazuje da igra izgleda skoro isto kao izvorni anime materijal sa odličnim 2D animacijama(za šta je zadužen Unreal 4 endžin), što u prethodnim naslovima nije bio slučaj. Tu je i gejmplej, koji nam pored već poznatih, otkriva i nova lica u rosteru boraca: Krilin, Picolo, a tu su Androidi 16, 17 i 18.

Jedina mana u trejleru je izotanak borbi Gokua i Vegete, ali ih možemo videti kao bonus za prednaručivanje, koji pored njih donosi i dva ekskluzivna lobby avatara i raniji pristup otvorenom beta testiranju. Bandai je najavio i CollectorZ izdanje ove tabačine, koja pored fizičke kopije igre i kutije za kolekcionare, donosi i knjigu sa tvrdim omotom, par slika, i Goku statuu, koja izgleda fantastično.

Priča govori o povratku zlih Androida predvođenim Androidom 16, željnih borbe sa glavnim karakterima. Multiplejer pored klasičnog moda, pruža i borbe 3 na 3.

Dragon Ball Fighter Z će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, a otvorena beta nas očekuje u januaru 2018. godine, odnosno mesec dana pre izlaska igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top