PC

Biomutant – 11 minuta gejmpleja

Samo par dana je prošlo otkako je THQ Nordic zvanično najavio Biomutant, akcioni RPG sa kung fu elementima, a već danas je objavljen i gejmplej video od čak 11 minuta.

Na početku je prikazan proces kreiranja karaktera, gde se vrši izbor inicijalne mutacije, odnosno veličine tela, zatim se vrši kastomizacija krzna. Glavni protagonista potom nailazi na raskrsnicu, gde bira put heroja ili put anti-heroja.

Kroz video, maleni mutant se susreće sa raznim neprijateljski nastrojenim mutantima, protiv kojih koristi dva pištolja i mačetu za borbu prsa u prsa. Nakon skoka dolazi slow-motion efekta, poput onog iz Max Payne igara. Pored standardnog oružja, postoje i specijalne sposobnosti, kao telekinza, a tu su i odlično odrađeni combat finišeri.

Glas naratora stalno prati karaktera, i pored povremene pomoći, on pruža i interesantnu zvučnu podlogu tokom borbi.

U drugom delu videa prikazan je sistem izrade i nadogradnje oružja, susret sa “dobrim” likom, kao i različita vozila za brže kretanje.

Biomutant izlazi naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top