PC

Bungie izbacio novi video koji objašnjava šta je to Destiny 2

U najnovijem videu za Destiny 2, developer Bungie objašnjava šta je zapravo Destiny 2, i to kao da nikada niste čuli ili videli bilo šta vezano za ovu franšizu.

Video u odličnim scenama borbe na zemlji i u vazduhu, zajedno sa ugrađenim tekstom, objašnjava kako je Destiny 2 akciona pucačina sa epskom pričom, i prikazuje glavne antagoniste.

Takođe, u kratkim crtama su objašnjeni svi dostupni modovi igranja – solo igra, co-op za do 3 ili 6 igraka i kompetitivni multiplejer. Kao i dostupne klase i visoki nivo kastomizacije inventara.

Podsećamo vas da od danas počinje beta testiranje za PC platformu, tako da možete slobodno igrati, ako imate odgovarajući hardver. Ovo je ujedno i prva igra u istoriji da se pojavljuje na Battle.net klijentu, a da ne dolazi iz Blizzarda.

Destiny 2 za Playstation 4 i Xbox One izlazi 6. septembra, dok verzija za računare stiže 24. oktobra, naši utisci beta testa vaš očekuju na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top