PC

Battlefield 1 dobija Revolution ediciju i Incursion – 5 na 5 kompetitivne bitke

Kompanija Electronic Arts nam na Gamescom sajmu nije predstavila novu igru u Battlefield serijalu, već je najavila gomilu sadržaja za uspešni šuter Battlefield 1.

Battlefield 1 Revolution je najnovija edicija u nizu, koja pored same igre, donosi i Premijum propusnicu, sa svim postojećim i novim ekspanzijama(They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides, Apocalypse), i novim modovima, mapama, armijama, oružjem, vozilima, i još puno dodataka, koji će dati prioritet nad ostalim igračima. Revolution edicija će se prodavati po ceni od 60$, i već je dostupna za kupovinu.

U Battlefield 1 ove jeseni stiže i dugo najavljivani kompetitivni mod, nazvan Incursions, koji donosi bitke u formatu 5 na 5. DICE je od početka želeo da u kompetitivnim bitkama učestvuje što manje igrača, kako bi gejmplej bio brži i napetiji, a isto tako i zanimljiviji za gledanje. Jedan od bitnijih elemenata biće i vozila, koja mogu lako preokrenuti ishod bitke. Igrači će pre početka meča birati klasu, kao i pakete sa oružjem. Alfa testiranje je najavljeno za septembar, prijave su već otvorene.

Od danas je premijum korisnicima dostupna i prva od pet najavljenih mapa iz ekspanzije In the Name of the Tsar, koja izlazi sledećeg meseca. Reč je o Lupkow Pass mapi, koja u Battlefield 1 po prvi put donosi vojsku Rusije, i prikazuje njen sukob sa austrijskom armijom. Tu je i 11 novih oružja, kao i prvi igrivi ženski vojnik, u novoj klasi – Russian Scout.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top