PlayStation 3

Humble prodavnica nudi veliki broj igara 2K izdavača za Playstation konzole

U prethodnim akcijama o kojima smo pisali, Humble prodavnica je nudila popuste samo na naslove koji se mogu aktivirati na Steamu, dok najnovija akcija u tri paketa nudi igre kreirane od stranje 2K izdavača, a namenjene samo Playstation konzolama.

U paket koji se može uzeti za samo jedan dolar, dobijaju se dve igre za PS Vitu, XCOM: Enemy Unknown Plus i Civilization Revolution 2 Plus, za PS 3 tu je The Bureau: XCOM Desclassified sa svim DLC dodacima i za Playstation 4 se dobija Evolve.

Ako platite više od proseka odnosno 5$ dodaje vam se i veliki broj naslova za PS 3, među kojima su: Mafia II, Borderlands 1 i 2, Bioshock. Dok je za PS 4 tu Battleborn zajedno sa Platinum valutom u vrednosti od 10 dolara.

Oni koji su spremni da izdvoje 20$ pored svih gore pomenutih igara dobijaju i XCOM 2 za Playstation 4 konzolu.

Akcija traje još 13 dana, tako da imate dovoljno vremena da po niskoj ceni kupite igre zbog kojih ćete aktivirati i nešto stariju generaciju konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top