PC

IeSF 2017: Tekken 7 kvalifikacije za našeg predstavnika u Koreji

Ove godine se u Busanu održava deveto po redu International e-Sports Federation takmičenje od 8. do 12. novembra. Već je određen srpski predstavnik za League of Legends (SBB esports pobedom u trećoj sezoni Fortuna Championship Seriesa), a sada želimo da najavimo da su kvalifikacije otvorene i za Tekken 7.

Kvalifikacioni turnir će se održati 12. avgusta u Immo Centru s početkom u 11 časova, u organizaciji SESA i Klan RUR.

Tekken se vraća na repertoar IeSF-a po prvi put nakon 2014. Naša reprezentacija je tada ostvarila sjajan rezultat osvojivši četvrto mesto u muškoj i drugo mesto u ženskoj konkurenciji, a mi se nadamo da će i sa novim Tekkenom stići i novi uspesi.

Što se tiče samog turnira, igraće se grupna faza kao i double elimination sa 8 najboljih igrača. Sva ostala pravila možete pogledati ovde.

Najbolji na turniru će sebi obezbediti put u Busan gde će predstavljati Srbiju, dok će ostalima biti obezbeđene robne nagrade.

Ukoliko želite da se oprobate sa najboljim fajterima Srbije, ili mislite da ste dovoljno dobri da nas baš Vi predstavljate u Koreji, prijavite se! Sve o načinu prijave možete pronaći prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top