PC

Morph Girl – video igra inspirisana japanskim horor filmovima iz 90-ih godina

Izgleda da nam se japanski horor filmovi sa kraja prošlog veka polako vraćaju, ali ne na male ekrane već kao Full Motion Video igra, nazvana Morph Girl.

Ova igra poseduje sve odlike japanskog žanra – čudne uglove i snimak poput onog sa video kaseta. Priča prati Elanu udovicu u čiji je dom došlo natprirodno biće, koje se igra sa njenim sećanjima. Sada je na Elani da donese težak izbor, da li će prihvatiti ili će odbiti stvorenje. Odluke se donose putem dobro poznatog point-and-click sistema, a pred igračima je, logično, granajući narativ, koji pruža šest različitih završetaka.

Za one koji ne znaju, Full Motion Video igre predstavljaju, kako im samo ime kaže, korišćenje “živog” video materijala snimljenog uz pomoć kamere, kako bi se ispratio određeni narativ u video igri. Godinama unazad su se na tržištu pojavljivali naslovi ovog žanra, ali bez velikog značaja, barem dok se nije pojavio fantastični Her Story.

Morph Girl je od 30. avgusta dostupan za kupovinu pute Steam prodavnice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top