PC

Procureo gejmplej video za The Evil Within 2

Polako se približavamo famoznom petku 13. kao i izlasku horor igre The Evil Within 2, i najnoviji detalji o ovom naslovu ovoga puta ne dolaze iz kompanije Bethesda, već u vidu procurelog demo gejmpleja sa Gamescom sajma.

Gejmplej je prikazan kroz čak 4 videa u ukupnom trajanju od nešto manje od 40 minuta, na osnovu čega saznajemo kakav nas nastavak zapravo očekuje.

Prvo je prikazan Sebastijanov beg iz neke medicinske ustanove, a potom se našao na otvorenom, sa ciljem da pronađe druge stanovnike, gde se susreće sa brojnim neprijateljima, a na trenutke je prikazan i ranije pomenuti ludi fotograf, Stefano Valentini.

Na svu sreću, u videima ima jako malo međuscena, tako da možete uživati bez bojazni da ćete naići na neki novi spojler.

The Evil Within izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, a ispod vas očekuju klipovi sa sajta Streamable, uživajte.

https://streamable.com/9nr4y

https://streamable.com/f3euj

https://streamable.com/qjzc0

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top