PC

Denuvo zaštita za igru Sonic Mania razbijena samo 8 dana nakon lansiranja

Sonic Mania se pre osam dana pojavila na tržištu, kada su kupci optužili  kompaniju SEGA zbog skrivanja činjenice da Sonic Mania poseduje ozloglašenu Denuvo zaštitu, što brojni drugi izdavači objavljuju više od mesec dana pred izlazak igre. Takođe novi Sonic je zahtevao onlajn konekciju.

Međutim, Denuvo nije dugo štitio igru, zato što je već danas grupa hakera, zvana Conspiracy(CPY), uspela da probije Denuvo zaštitu, što jeste brzo uzevši u obzir da se radi o unapređenijoj verziji Denuva, nego što je bila kada je napravljen trenutni rekord, koji i dalje drži Tekken 7, sa razbijenom zaštitom za manje od 4 dana.

SEGA se još uvek nije oglasila povodom krekovanja, tako da nije poznato da li će zaštita biti uklonjena, pošto ova kompanija još uvek nije uklonila zaštitu sa igara kod kojih je DRM softver već ranije probijen.

A za kraj pogledajte urnebesni odgovor GOG platforme na Twitteru kada je jedan od zaposlenih u kompaniji SEGA zatražio da korisnici prijave probleme vezane za DRM softver.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top