Vesti

Japanski live-action trejler za Destiny 2 prikazuje fantastičnu žurku

Najnoviji trejler za Destiny 2 ne prikazuje elemente koji pruža, niti se trudi da za što kraće vreme objasni šta nudi, već prestavlja nešto sasvim drugačije.

Ovoga puta se na jutjub kanalu Playstation Japan pojavio live-action trejler u kome gomila karaktera iz igre pleše uz veoma zarazni tehno beat. Pesma uz koju se pleše govori o glavnom zadatku koji je pred Čuvarima, nakon završetka žurke, naravno.

Ples je bio veoma dominantan element u prvom delu Sudbine kao emote, a u drugom delu je ga je studio Bungie načinio još interesantnijim i zanimljivijim.

Destiny 2 je danas izašao za Playstation 4 i Xbox One konzole, dok će korisnici računara morati da čekaju do 24. oktobra, a možda i tada dobijemo sličan trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top