PlayStation 4

Finalni DLC za Nioh izlazi ovog septembra

Stigli smo i do poslednjeg planiranog DLC dodatka za akcioni RPG, Nioh, koji nosi naziv Bloodshed’s End i izlazi 26. septembra.

Bloodshed’s End donosi poslednje poglavlje krvavog Sengoku perioda i Vilijamovog putovanja. Priča se direktno nadovezuje na prethodni DLC, Defiant Honor, tako da je sada zamak Osaka teško oštećen, a zaraćene strane započinju novi sukob.

Team Ninja je pored glavnih misija,pripremio i Sub i Twilight misije, nove Yokai neprijatelje, nove karaktere i novi nivo težine. Definitivno najveće iznenađenje u ovom DLC-u je novi mod, The Abyss, kreiran kao izazov za najspremnije ratnike. The Abyss pruža epske bitke sa brojnim izazovima, a studio je više detalja najavio pred sam izlazak dodatka.

Ovaj DLC će se prodavati po ceni od 10€, dok će za korisnike sezonske propusnice biti potpuno besplatan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top