PC

Ancestors Legacy i Sloveni u real-time strategiji

Strategija u realnom vremenu, nekada jedan od najcenjenijih žanrova, u moderno doba uglavnom je ustupila mesto savremenim akciono-taktičkim derivatima kao što je MOBA. Ipak, još uvek postoje razvojni timovi koji veruju da RTS ima publiku željnu svežeg materijala, a među njima se našla i grupa Poljaka okupljenih pod imenom Destructive Creation.

Za svoje poslednje delo, Ancestors Legacy, tvrde da je utemeljeno u realnosti i precizno prati istorijske događaje, čemu svakako doprinosi spisak dostupnih plemena: Vikinzi, Anglosasi, Germani i, što će posebno biti zanimljivo igračima sa ovih prostora, Sloveni. Svaka od pomenutih zaraćenih strana ima sebi svojstvenu taktiku i jedinice koje će eksploatisati na bojnom polju kroz niz bitaka manjeg ili većeg obima. Prikazani gameplay za sada pruža samo ograničen uvid u ono što Ancestors Legacy nudi, ali se može reći da viđeno i te kako obećava.

Ancestors Legacy za sada nema fiksan datum izlaska (kako sam developer kaže, “uskoro”) i jedino se zna da su u izradi verzije za PC i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top