PC

Okami HD stiže na PC?

Ljubitelje remek-dela sa PlayStationa 2 koje je sada već davne 2006. godine potpisao Hideki Kamija obradovaće glasina da se Okami u svojoj HD remaster verziji izgleda sprema i za PC.

Naime, pored svojevrsnog remastera za Wii 2008. godine, Okami HD je četiri godine kasnije ugledao svetlost dana na PlayStationu 3, a nedavno je u javnost procurela informacija da Capcom namerava da plasira još jedno reizdanje avantura boginje Amaterasu tokom decembra ove godine, ovog puta za PlayStation 4 i Xbox One, a najverovatnije i za PC.

Da se podsetimo, Okami je delo Clover Studija, čiji su nekadašnji članovi kasnije oformili PlatinumGames, koji je pak odgovoran za naslove kao što su Transformers: Devastation, Metal Gear Rising: Revengeance, Vanquish, Bayonetta i Nier: Automata, koji su svi redom pre ili kasnije našli svoje mesto i na PC platformi, pa je, po svemu sudeći, ova glasina veoma blizu istini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top