PC

Battleborn nakon samo 15 meseci ostaje bez podrške developera

Studio Gearbox je od samog početka imao problema sa održavanjem igrača u MOBA hibridu, Battleborn. Prvo se igra naplaćivala, pa je studio zbog loše prodaje i jako male publike odlučio da u junu ovaj naslov prebaci na free-to-play model, što je barem na kratko poboljšalo stvari.

Tri meseca kasnije opet jako mali broj igrača, ali sada Gearbox nema više načina da privuče igrače već jednostavno diže ruke od Batlleborna. Ovo znači da, zaključno sa jesenjim apdejtom, ova pucačina neće dobijati više sadržaja, ali će i dalje postojati.

Ovakav potez je u izjavi najavio Rendi Varnel, kreativni direktor Battleborna, koji je rekao: “Nema više apdejtova i trenutno nema planiranog sadržaja nakon jesenjeg apdejta. Ali bez brige, Battleborn je tu da ostane, ništa se ne menja, i serveri će nastaviti sa radom”. 

Rendi je u objavi najavio da sada prelazi na rad na velikom projektu, o kome odnedavno  znamo da je u izradi, ali ne znamo o kome je tačno reč.

U znak zahvalnosti, Gearbox zajednicu daruje besplatnim skinom, koji se dobija preuzimanjem besplatnog koda, sa ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top