PC

Project Cars 2 neće koristiti Denuvo zato što previše limitira i ometa igrače

Danas kada svi veći izdavači implementiraju Denuvo zaštitu stvarno je neverovatno i zaprepašćujuće čuti da developeri ne žele koristiti ovu DRM zaštitu.

Na to su se odlučili ljudi iz Slightly Mad studija, koji odustaju od Denuva za svoju nadolazeću trkačku igru, Project Cars 2, zato što obraćaju pažnju na igrače.

Potvrda ovog poteza je došla direktno od Jana Bela, vođe razvojnog studija, koji je u intervjuu rekao: “Nemamo Denuvo, razmišljali smo o njemu u februaru i odlučili smo da je previše restriktivan i da smeta igračima”.

Denuvo je stalno na meti negativnih komenatara, ponekad ga developeri, poput Sege, implementiraju bez obaveštenja igrača, ponekad utiče na performanse igara pa one postanu neigrive, a neretko ovu zaštitu razbiju hakeri.

Nadamo se da će se zbog ovakve odluke Project Cars 2 prodavati još bolje nego što je očekivano, kada izađe 22. septembra za PC, Playstation 4 i Xbox One platforme, a ispod vas očekuje trejler, koji ovu trkačku igru prikazuje u najboljem svetlu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top