Vesti

Slightly Mad Studios radi na zvaničnoj Fast and Furious igri

Filmska franšiza Fast and Furious zarađuje milione i milione samo od filmova, ali u gejming industriji prolazi veoma slabo i pored ogromnog potencijala. Ali će tome možda sada doći kraj, pošto je Jan Bel, direktor Slightly Mad studija, potvrdio da rade na zvaničnoj Fast and Furious igri.

Jan je ovu informaciju pružio tokom intervjua sa jutjuberom SpotTheOzzie, “Pogledajte šta donosi nova Need for Speed igra i razmislite koji holivudski film kopira, i onda ću vam ja reći da mi imamo šestogodišnji ugovor sa velikom holivudskom kompanijom koji će nadmašiti Need for Speed. I to u narednih šest godina.”

Prethodna igra vezana za ovu franšizu je bila Fast and Furious Showdown iz 2013. godine, sa pričom smeštenom između Fast Five i Fast and Furious 6. Igra je dosta loše prošla kod kritike sa veoma niskim ocenama.

Biće jako interesantno kako će kreatori Project Cars igara, sa velikim akcentom na realizmu i simuliranju, napraviti igru po uzoru na film sa gomilom ekplozija, i, moramo priznati, fizikom koja ponekad i nije baš logična. Vreme će pokazati.

Pre Fast and Furious video igre, studio Slightly Mad će 22. septembra, odnosno danas, na tržište doneti Project Cars 2, iz kojeg je namerno izostavljena Denuvo DRM zaštita, zato što bi igračima nanela više štete nego koristi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top