PlayStation 3

Besplatne PS Plus igre za oktobar

Oktobar nam se približava punom parom i u tu čast je kompanija Soni pripremila listu igara koje se nude Playstation Plus pretplatnicima u oktobru.

Za razliku od prethodnih meseci, ova postavka je znatno jaka i igra koja se definitivno ističe iz ponude je fantastični Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, akciona avantura sa kojom je Hideo Kodžima stavio tačku na saradnju sa kompanijom Konami. Pored MGS5, korisnici PS4 uređaja dobijaju i Amnesia Collection, odnosno obe igre iz pomenutog horor serijala, Amnesia: The Dark Descent i Amnesia: A Machine for Pigs.

Za Playstation 3 konzole pripremljene su Monster Jam Battlegrounds, trkačka igra, i Hustle Kings, simulaciju bilijara. Dok PS Vita korisnici dobijaju Hue i Skyforce Anniversary, koje su dostupne i za Playstation 4 konzolu preko Cross Buy funkcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top