PC

Skyrim Survival Mode košta sramnih 15$, ali će biti besplatan za preuzimanje prve nedelje

Svi znamo koliko je drame i negodovanja donela najava Creation Club sistema u Bethesda igrama, gde će Bethesda u kontrolisanim uslovima kačiti sadržaj koji rade i oni, ali i lincencirani moderi, i to naravno prodavati za pravi novac.

Tako je Bethesda konačno progurala ono čega su se svi plašili, odnosno plaćene modove, nešto što je bilo besplatno od kada je modovanja i video igara. Već na samom lansiranju ove prodavnice modova je došlo do problema jer je Creation Club neovlašćeno skinuo gigabajte podataka na računare korisnika koji imaju instalirane Fallout 4 i Skyrim, odnosno skinuo je čitavu kolekciju Creation Club sadržaja, čak iako niste ništa kupili.

Creation Club je trenutno u centru pažnje zbog sramotno velike cene koja se ispostavila da će biti konačna za Survival Mode u Skyrimu, nešto što su igrači očekivali jako dugo. Ta cena je 800 kredita, što u teoriji znači negde oko 9 dolara, ali je u praksi to čitavih 15 dolara, jer paketi kredita su najmanji od 750 koji košta 8 dolara, a prvi sledeći je tek od 1500, koji košta 15 dolara.

Tako da, čak iako samo želite Survival Mode, vi ćete biti primorani da platite 15 dolara. To u praksi znači da plaćate 15 dolara za nivo težine igre, nešto što je uvek bilo besplatno, a čak i Fallout 4 ima implementiran Survival mod potpuno besplatno.

Nadamo se da Bethesda neće nastaviti sa ovako pohlepnom praksom u budućnosti, ali ako je za utehu, Survival Mode ćete u prvoj nedelji od njegovog izlaska moći da preuzmete potpuno besplatno i da vam ostane zauvek, što vam svakako preporučujemo ukoliko ga želite, jer je potpuno suludo dati 15 dolara za tako nešto.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top