Vesti

Avalanche otkrio da radi na igri za sledeću generaciju konzola?

Iako još uvek od Sonija i Majkrosofta nismo čuli detalje vezane za sledeću generaciju konzola, izgleda da studio Avalanche već traži ljude za rad na igri koja će se pojaviti i za next-gen konzole.

Prema oglasu sa sajta studija, za rad se traži programer sa iskustvom za rad u malom timu na razvoju endžina sa otvorenim svetom i implementiranjem multiplejer tehnologije. Avalanche od prijavljenih za konkurs zahteva jaku strast za multiplejer i igre sa otvorenim svetom, iskustvo sa razvojem igara za više igrača na više platformi, poznavanje internet tehnologija, servera, servisa kod postojećih platfomi(Steam, PSN).

Projekat za koji Avalanche trenutno zapošljava neće biti ekskluziva za nove konzole već će biti dostupan i za sada aktuelne(PS 4 i Xbox One).

Ovo je prvi put da neko pominje rad na projektu namenjenom za sledeću generaciju konzola, na osnovu čega ovaj neimenovani projekat ne možemo očekivati u naredne dve godine, već tek negde oko 2020. godine.

Na osnovu prikazanog očekuje nas igra sa jakim fokusom na multiplejer iskustvo sa mnoštvom eksplozija i destrukcije po kojima je studio iz Švedske već poznat sa Just Cause serijalom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top