Vesti

Bethesda ima igru koja izlazi ove godine, ali još uvek nije objavila detalje

Do kraja godine je ostalo još par meseci, ali kompanija Bethesda za završetak 2017. priprema igru iznenađenja, o kojoj se još uvek ne znamo ništa, sem da postoji

Tokom PAX West sajma, vođa marketinga, Pit Hajns, je u intervjuu za Tek Syndicate izjavio da će tokom ove godine na tržište izbaciti još jednu igru, za koju se još uvek ne zna, i pored toga nije želeo da otkrije više detalja, iako je novinar bio veoma uporan.

Razgovor o novom naslovu počinje na 2:40 a slobodno možete pogledati i ceo intervju, u kome se govori i o drugim igrama koje fanovi željno očekuju, ali i o Creation klubu, platformi za plaćene modove.

Iako se prvobitno činilo da su igre najavljene na E3 sajmu – Wolfenstein 2, The Evil Within 2, DLC za Dishonored 2, VR izdanja, Skyrim za Nintendo Switch i druge – bile sve što nam je kompanija pripremila za ovu godinu. Ipak dobijamo još jednu igru, ali kako VG24/7 ističe, ne očekuje nas neki veliki naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top