Vesti

Destiny 2 već dostigao cifru od 1.2 miliona aktivnih igrača u jednom trenutku

Iako je od zvaničnog izlaska drugog dela “Sudbine” prošlo samo 4 dana, razvojni studio, Bungie, se na Twitteru pohvalio zavidnom cifrom od 1.2 miliona igrača, koji su u jednom trenutku igrali ovu igru. Ono što ovaj podatak čini još zanimljivijim jeste to da se Destiny 2 trenutno prodaje samo za Playstation 4 i Xbox One konzole, dok će verzija za računare doći za nešto više od mesec dana.

Kada smo već kod rekorda vezanih broj igrača u jednom trenutku, pored ovog, nedavno je i planetarni fenomen poznat kao PlayerUnknown’s Battlegrounds, u jednom trenutku dostigao preko milion aktivnih igrača na Steamu. Tako se ova pucačina, koja se još uvek nalazi u early access fazi, opasno približila tronu Dote 2, na kome ona stoji sa 1.3 miliona igrača na istoj platformi.

Destiny 2 za PC izlazi 24. oktobra i biće to prva igra u serijalu koja će izaći za tržište računara, i donosi punu 4K podršku i preko 60 fps-a. Isto tako, ova igra je prva u istoriji koja će se naći na Battle.net platformi a da nije napravljena od strane kompanije Blizzard. Iako je kraj oktobra još uvek daleko, i verovatno će broj igrača opasti, postoje velike šanse da nam se Bandži novim rekordom pohvali na društvenim mrežama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top