Vesti

Developeri igre PUBG nisu zadovoljni najavljenim Battle Royale modom za Fortnite

Nedavno smo vas obavestili kako su iz ljudi iz Epic studija najavili će uskoro u multiplejer pucačinu, Fortnite, dodati besplatni Battle Royal mod, sa borbama za 100 igrača na velikoj mapi, zato što su i oni sami ogromni obožavatelji igara sa akcentom na ovaj žanr, kao što je fenomen zvani PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Međutim iz razvojnog studija odakle PUBG potiče, Bluehole, je nije zadovoljan najavljenim modom iz razloga što strahuju da Fortnite kopira iskustvo po kome je njihova igra postala veoma popularna. Pogledajte sporni trejler.

Izjava dolazi od izvršnog producenta studija Bluehole, Čang Han Kima: “Imali smo stalan odnos sa Epic Games studijom kroz razvoj PUBG zato što su oni kreatori Unreal 4, endžina kojeg smo licencirali za igru. Nakon povratnih informacija od strane zajednice i našeg uvida u gejmplej, zabrinuti smo da Fortnite možda kopira iskustvo iz PUBG. Takođe smo primetili da Epic spominje PUBG u promociji Fortnitea. O ovome ne potoji dogovor i mislimo da to nije u redu. PUBG zajednica ima i nastavlja da pruža dokaze o mnogim sličnostima, dok istovremeno razmišlja o daljoj akciji.

Battle Royale mod bi trebao izaći 26. septembra, ali sada taj datum, kao i sam mod, visi o koncu dok očekujemo konačnu odluka Bluehole studija.

Kakav je vaš utisak o ovoj situaciji, da li Bluehole ima pravo da se buni, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top