PLAY! ; PLAY! Zine

Forza Motorsport 7 demo dostupan za preuzimanje

Kao što nam je nedavno najavljeno, od danas je za Xbox One i PC dostupan besplatni demo za Forza Motorsport 7, a razvojni studio, Turn 10, nam je pripremio i novi trejler.

Demo je “težak” oko 22GB, što jeste mnogo, ali podsećamo vas da će finalna verzija nove Forze zauzimati skoro 100GB prostora na disku. Igrači će kroz demo verziju imati prilike da isprobaju Porše 911 GT2, Mercedes-Benz Tankpool i Nissan NISMO GT-R LM, i oni su samo delić kolekcije od preko 700 vozila(koliko se nalazi u ovoj igri), i to kroz tri različite staze sa veoma dinamičnim vremenskim uslovima.

Ako niste sigurni da li će vaša mašina moći da pokrene Motorsport 7 pogledajte listu sistemskih zahteva, koji zapravo i nisu toliko strašni.

Najnoviji trejler prikazuje igru u predivnoj 4K rezoluciji sa širokim spektrom detalja, brojnim vozilima, raznim varijacijama vremena, i svega ostalog raduje svakog fana Forze ili trkačkih igara uopšte.

Forza Motorsport 7 zvanično izlazi 3. oktobra za Xbox One i PC, i biće dostupna kao Play Anywhere naslov, što znači da ako igru kupite za Xbox konzolu, možete je igrati i na računaru bez ponovne kupovine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!