PlayStation 4

Monster Hunter: World za konzole izlazi 26. januara 2018. godine

Izdavač Capcom je tokom Playstation konferencije za medije u Japanu objavio datum izlaska igre Monster Hunter: World. Ova avantura nas očekuje od 26. januara naredne godine na Playstation 4 i Xbox One konzolama, dok će verzija za PC doći nešto kasnije.

Uz datum izlaska najavljene su i dostupne edicije igre. Za 70 dolara se može kupiti digitalna deluks edicija, koja pored igre donosi set skinova, dodatne gesture, stikere i dodaatnu boju za licu i izmenjivi stil frizure karaktera, i ovi dodaci će biti dostupni za zasebnu kupovinu nakon dolaska igre na tržište.

Kolekcionarsko izdanje po ceni od 150$ donosi fižičku kopiju igre, skinove iz deluks edicije, knjiga umetnina na 32 strane sa tvrdim omotom, kod za muziku iz igre, a tu je statua čudovišta izrađena u visokom kvalitetu.

Fanovi igre iz Japana će imati prilike da kupe Playstation 4 Pro konzolu inspirisanu motivima iz Monster Huntera, koja izgleda fantastično.

Ispod vas očekuje i najnoviji video u kome su prikazana brojna stvorenja, kao i delovi gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top