PC

Omogućen je pre-load za Call of Duty: WWII betu

Početak beta testiranja, koje će biti otvoreno za sve, za Call of Duty: WWII je zakazano za 29. septembar, a Activision se pobrinuo da igrači provedu što više vremena u igri, zato što je već danas omogućio preuzimanje kompletne instalacije, odnosno pre-load igre.

Instalacija zauzima oko 25GB, tako da preporučujemo da što pre krenete sa preuzimanjem sa sveže postavljene Steam stranice, minimalni sitemski zahtevi glase:

  • Procesor: Intel Core i3 3225 ili ekvivalent
  • RAM: 8 GB RAM
  • Prostor na disku: 25 GB slobodnog prostora
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 ili AMD Radeon HD 7850 sa 2GB video memorije

 

Tokom testiranja, koje traje do ponedeljka(2. oktobra), igrači će imati prilike da uživaju delu finalnog multiplejer iskustva, kako bi developeri testirali gejmplej elemente i onlajn infrastrukturu, što bi dovelo do kvalitetnijeg finalnog proizvoda.

Call of Duty: WWII izlazi 3. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One, a ako ste propustili, na ovom linku vas očekuje trejler za priču koja će se naći u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top