PC

Podešavanje težine u South Park: The Fractured But Whole menja boju vaše kože

Svako ko je barem jednom gledao South Park seriju zna da producente serije baš briga za mišljenje onih koje ovakav sadržaj vređa. I upravo sa takvim stavom su ušli u produkciju Sout Park: The Fractured But Whole, u saradnji sa kompanijom Ubisoft.

Najnovija implementacija, koja će možda mnoge iznervirati još pre nego što započnu sa avanturama Kartmena i drugara, je promena boje kože u zavisnosti od težine igranja. Kako se slajder pomera ka najvećoj težini, koža postaje sve tamnija. I to, kako ističe Eurogamer, pored težine utiče i na količinu novca koja se dobija u igri, kao i na način na koji će se ostali karakteri ophoditi prema vama. Tokom odabira se uklučuje Erik Kartmen i govori: “Ne brini, ovo ne utiče na borbu. Samo na svaki drugi aspekt tvog života.”

Ispod možete pogledati video, posredstvom portala Eurogamer, u kome je prikazan čitav proces kreiranja karaktera, a podešavanje težine se nalazi na 5:40.

Ovakav potez prikazuje prisustvo rasizma u današnjem, modernom, društvu i na teškoće na koje ljudi nailaze.

Pred vama je odabir pola, muškog ženskog, ili drugog, a nivo kastomizacije je znatno “dublji” u odnosi na Stick of Truth.

South Park: The Fractured But Whole izlazi 17. novembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top