Gadgets

Predstavljena 8. generacija Intel procesora – Coffee Lake

Danas je skinut embargo o ćutanju po pitanju novih Intelovih procesora, tako da sada imamo prve zvanične podatke o novoj seriji Intel procesora osme generacije, koja je nazvana Coffee Lake.

U seriji ovih procesora pojaviće se po prvi put i Intel Core i5 sa šest jezgara i četvorojezgarni Intel Core i3 . Coffee Lake  procesori će moći da se koriste samo na čipsetovima iz serije 300 i soketom LGA 1151.

Dok ne testiramo i sami nove procesore, više zvaničnih informacija možete videti sa ovih grafikona koje je novinarima prosledio sam Intel. Više tehničkih detalja možete pročitati na portalu Wccftech

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top