Vesti

Xbox One S se u Japanu prodaje kao Ultra HD Blu-Ray plejer

Dobro je poznato da se Xbox konzole na tržištu Japana nalaze na veoma neprijateljskoj teritoriji, zato što je zemlja izlazećeg sunca domovina konkurentskom Playstation. Ali ko bi poverovao da se najnovije izdanje Majkrosoftove konzole tamo prodaje kao Ultra HD Blu Ray plejer.

Jutjuber, Gaijinhunter, je u jednoj od prodavnica elektronike primetio natpis iznad Minecraft edicije Xbox One S konzole na kome crvenim slovima, na japanskom, piše: “Super jeftino” i “Preporučeno”. Dok je ispod, kao vrsta običnog podsetnika, dodato – “Takođe može pokretati igre”. Pogledajte i sami:

Kako Kotaku navodi, u prethodnih nedelju dana je prodato samo 63 Xbox One X konzola, i većina ga upravo koristi za gledanje 4K sadržaja.

Iako ovo izgleda kao gruba šala, prodavnice u Japanu namerno promovišu ovu konzolu kao Blu-Ray plejer, kako bi povećale prodaju, i zato što je mnogo jeftiniji od uređaja kreiranih baš za reprodukciju takvog sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top