PC

Nioh dolazi na PC!

Nakon izlaska trećeg i ujedno i poslednjeg DLC-a za Nioh, mnogi su pomislili da je gotovo sa radom na ovoj igri. Ali je Team Ninja danas mnoge obradovao informacijom da Nioh više neće biti Playstation 4 ekskluziva već da dolazi i na PC.

PC verzija nas očekuje već 7. novembra i to kao Complete Edition sa sva tri postojeća DLC dodatka – That’s Dragon of the North, Defiant Honor i Bloodshed’s End.

U znak dolaska na Steam, razvojni tim je kreirao jedinstveni šlem, nazvan Dharmachakra Kabuto, na kome je u prvom planu ogromni ventil(Valve), bacite pogled.

Nedugo posle najave, Team Ninja je objavio i listu sa minimalnim i preporučenim sistemskim zahtevima, i treuntno nije poznato koja će grafička podešavanja biti dostupna, već se jedino zna da će postojati Akcioni i Film mod.

Minimalni sitemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5 3550 ili ekvivalent
  • RAM: 6GB memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 780 ili AMD Radeon R9 280 sa 3GB ili više video memorije

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7 4770K ili ekvivalent
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1060 sa 6GB video memorije ili AMD Radeon R9 380X sa 4GB video memorije

Pomalo tužna vest za one sa malo prostora na hard disku je ta da će Nioh “pojesti” čak 100GB prostora.

Nioh po stilu borbe i jako teškim bossovima podseća na igre iz Dark Souls serijala, ali sa potpuno drugačijom tematikom i pričom i za računare će se prodavati jedino u digitalnom obliku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top