PC

The Evil Within 2 dobio novi trejler pred izlazak igre

Da li ste spremni?

Polako se približavamo i 13. oktobru, koji se još pada na petak, što znači da je izlazak The Evil Within 2 isto blizu, pa nam je u tu čast kompanija Bethesda pripremila novi trejler.

U trejleru nam je bolje prikazan STEM svet u vidu gradića Union, kojeg kontroliše Sebastijanova kćerka, Lili. Ovde žive razna monstruozna stvorenja, ali i neki ljudi iz stvarnog sveta. Oni su u okrutnom svetu našli utočište i mogućnost ispoljavanja svojih najgroznijih zamisli, to su Stefano Valentini, ludi fotograf, i otac Teodor. Ove likove smo imali prilike da bolje upoznamo u mesecima za nama.

Sebastijan nije sam na misiji spasavanja svoje kćerke, već mu u pomoć dolaze i Mobius agenti.

Već sada je sigurno da će novi Evil Within pružati više psihološkog horora od prethodnika.

The Evil Within 2 izlazi za PS4, Xbox One i PC, a sistemski zahtevi su već objavljeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top