PC

Otkrivena sezonska propusnica za South Park: The Fractured But Whole

Posted on

Najnovija Saut Park igra izlazi 17. oktobra, što znači da nam je ostalo još vrlo malo do konačnog izlaska, te je kompanija Ubisoft otkrila nove detalje u vezi sezonske propusnice i toga šta ona donosi, kao što je pre par dana učinila za Assassin’s Creed: Origins.

Sezonska propusnica će koštati 30$, biće dostupna za PC, PS4 i Xbox One na dan izlaska igre ona donosi tri DLC dodatka, koji će se kasnije prodavati i zasebno:

  • Danger Deck – Ovaj dodatak igračima donosi velike izazove u Danger Decku doktora Timotija, a za njegovo kompletiranje dobijaju vredne kostime i artefakte. Biće dostupan od decembra za 6$.
  • From Dusk till Casa Bonita – Potpuno novi doživljaji družine u kojima se igrači moraju udružiti sa Coonom i Misterionom kako bi se izborili protiv demona poznatog kao Casa Bonita. U prodaji od 2018. godine po ceni od 12$.
  • Bring The Crunch – Ovaj DLC takođe donosi novu priču sa sasvim novom klasom superheroja. Koštaće isto kao i prethodni.

Oni sa sezonskom propusnicom u South Park: The Fractured But Whole na dan izlaska dobijaju još i Relics of Zaron paket koji donosi predmete viđene u The Stick of Truth, ostali mogu kupiti  paket po ceni od 5$. Tu je još i Towelie: Your Gaming Bud koji će davati savete tokom igranja.

U nedavno objavljenom videu je potvrđeno da će igra raditi i na starijim mašinama, što je jako dobra vest za veliki broj igrača.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version