Vesti

NeoGAF ugašen nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

NeoGAF jedan od najpopularnijih gejming foruma koji je povezivao igrače i one koji prave video igre je već više od 24 sata oflajn kao rezultat optužbe za seksualno zlostavljanje upućene Tajleru “Evilore” Malki, vlasniku foruma.

Do ove optužbe je došlo zbog skandala vezanog za holivudskog producenta, Harvija Vinštajna.

Producentkinja Ima Leup je na fejsbuku podelila neprijatno iskustvo koje je doživela 2015. godine u Nju Orleansu kada se družila sa Malkom: “Povraćala sam i rešila sam da uskočim pod tuš kako bi se bolje osećala. Iznenadila sam se kada je on, potpuno nag, ušao iza mene. Tada sam imala dečka i nisam dala nikakav razlog da on misli da to želim, pa sam mu rekla da to nije u redu, da mi nije dobro, i da ne želim to, on je nakon toga izašao i počeo je da bude grub prema meni i da me ignoriše.”

Ona u objavi isprva nije otkrila identitet osobe, ali se potom vratila i napisala je ljudima da na internetu potraže pojam “Evilore”.

Gomila članova i moderatora sajta je prozvala vlasnika sajta, koji su ubrzo davali otkaze i zatražili da budu permanentno banovani. Još uvek se čeka na zvaničnu objavu, kao i na to da sajt ponovo postane onlajn.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top