Gadgets

Nvidia GTX 1070 Ti stiže 2. novembra

Nakon dugo šuškanja i procurelih informacija, kompanija Nvidia je otkrila poslednju grafičku karticu koju je pripremila za ovu godinu, a to je GTX 1070Ti.

GTX 1070 Ti pripada segmentu grafičkih kartica namenjenih igranju svih novijih AAA igara u 1440p rezoluciji sa preko 60 sličica u sekundi, i po performansama vrlo slična GTX 1080, ali po preporučenoj ceni košta 50$ manje.

Od sada je ovu grafičku moguće prednaručiti po ceni od 449$, sa sajta kompanije, gde vas takođe očekuju dodatne informacije i poređenja sa ostalim karticama ove i starije generacije.

Ti verzija 1070 grafičke karte koristi istu Pascal arhitekturu sa 2432 jezgra(GTX 1070 poseduje 1920), memorija je ista kao kod prethodnika, što znači 8GB GDDR5 memorije.

Nvidia GTX 1070 Ti će se na tržištu pojaviti 2. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top