PC

Iz igre PUBG do sada banovano 322,000 varalica

Kada neki studio ima ogromnu bazu igrača, mora uložiti što veće napore kako bi tu bazu održao i konstantno povećavao. To najbolje pokazuje PUBG korporacija, deo Bluehole studija skoncentrisan isključivo na istoimenu igru, koja putem anti-cheat sistema svakodnevno banuje između 6,000 i 13,000 varalica.

Za ovo je zadužen BattlEye sistem, zadužen sa sprečavanje brojnih vrsta hakova i vidova varanja, koji je po svemu sudeći postavio zlatni standard u multiplejer igrama. Na tviter profilu je još objavljeno da je do sada iz PUBG-a banovano preko 322,000 varalica, kao i da većina njih potiče iz Kine. Cifre su veoma impresivne, ali skoro i očekivane kada se uzme u obzir brzi rast za samo 7 meseci i to samo na PC-u.

Ovog vikenda je u PlayerUnknown’s Battlegrounds ponovo oboren rekord po broju igrača koji su u jednom trenutku igrali igru sa 2,279,084 njih.

BattleEye takođe koristi i Fortnite: Battle Royale, čiji su se developeri pohvalili da su banovali na hiljade varalica za samo nekoliko dana od izlaska, a nedavno je Epic Games podneo tužbu protiv dvojice zbog narušavanja zabave ostalih igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top