PC

Cuphead prodat u preko milion primeraka!

Cuphead ne poseduje najnoviju grafiku, ne pruža ogromno sandbox iskustvo, nije imao ogromnu marketinšku kampanju, ne poseduje DRM zaštitu, a za kratko vreme je prodat veliki broj kopija igre.

Prvo su nas i MDHR studija obavestili da je za samo tri dana od puštanja u prodaju prodato 125,000 primeraka, a sada, nakon samo dve nedelje, Cuphead je postao platinum sa preko milion prodatih primeraka.

Ovaj platformer igračima pruža veoma interesnatno iskustvo inspirisano crtaćima iz tridesetih godina prošlog veka sa mračnom tematikom, glavni akcenat je stavljen na boss bitke, zbog kojih se mnogi žale da je Cuphead pretežak.

Braća Čed i Džared Moldenhauer, koji su zaslužni za nastanak ove igre, su se u objavi zahvalili svima na podršci: “Radili smo neumorno tokom prethodnih godina da donesemo igru koja je ostala verna našoj viziji i počastvovani smo i uzbuđeni što toliki broj ljudi širom sveta igra Cuphead.”

Cuphead se prodaje za PC i Xbox One, pošto na Sonijevoj konzoli neće ugledati svetlost dana, verovatno zbog činjenice da je Majkrosoft pomogao razvoj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top