PC

Izlazak Age of Empires: Definitive Edition odložen za 2018. godinu

Izgleda da će svi željni Age of Empires: Definitive Edition morati još da čekaju na finalni izlazak, zato što je razvojni tim igre samo par dana pred izlazak rešio da taj datum pomeri kako bi imali više vremena za rad.

Sada, umesto krajnje verzije igre 19. oktobra će početi otvoreno beta testiranje, u kome će Microfost Game studio pozvati na hiljade igrača, gde će imati priliku da isprobaju sve bitne elemente igre, poput singlplejer kampanje, multiplejera i drugog.

Novi datum izlaska je još uvek nepoznat, ali tim planira da se igra pojavi početkom naredne godine. Što će im pomoći da Age of Empires: Definitive Edition pruži ono što igrači stvarno žele.

Ovaj remaster je najavljen na ovogodišnjem E3 sajmu i donosi Ultra HD teksture, 4K rezoluciju, gejmplej poboljšanja i poboljšani soundtrack.

Kompletnu izjavu možete pročitati prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top