PlayStation 4

PS4 i Xbox One korisnici mogu besplatno isprobati prvi sat igre South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured But Whole već nekoliko dana igračima nudi gomilu komičnih aktivnosti u kojima igrači mogu uživati na svim platformama, a kompanija Ubisoft je korisnicima Playstation 4 i Xbox One konzola omogućila da besplatno isprobaju igru pre nego što se odluče da je kupe.

Period koji će igrači provesti u igri je, nažalost, kratak, pošto je omogućeno samo sat vremena igranja, u kojem igrači neće imati ograničenja, tako da se početni deo može iskusiti u potpunosti.

Igrači mogu besplatno probati igru odlaskom na Microsoft ili Playstation prodavnicu, u zavisnosti od toga koju konzolu poseduju, i odabirom opcije “Try for Free”. Za ovo nije potrebno biti pretplatnik Xbox Live Gold ili PS Plus servisa.

Oni koji se odluče da South Park: The Fractured But Whole kupe nakon probnog perioda neće morati da ponovo prelaze isto već im se napredak prenosi u punu verziju igre.

Za sada nema detalja vezanih za PC platformu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top