PC

PUBG prešišao cifru od 2 miliona igrača u jednom trenutku

Voz zvani PUBG ne staje već ide sve brže i brže, samo pre par dana smo pisali da je ova igra dostigla skoro dva miliona igrača, a danas je i taj rekord oboren sa 2,016,498 igrača u jednom trenutku.

Tokom prošlog meseca PUBG je stigao na prvo mesto u pomenutoj kategoriji kada je prestigao čuvenu Dotu 2.

Zanimljivo je što je rekord oboren tokom radne nedelje a ne za vikend, kao što je do sada bio slučaj, i još je nedavno došlo do problema sa stabilnošću servera, što joj izgleda nije nanelo štetu.

Broj prodatih kopija takođe ubrzano raste, tako da je, prema podacima sa sajta Steamspy, od marta pa sve do sada prodato preko 15 miliona kopija, a igra se i dalje nalazi u early accessu na Steam platformi.

O velikoj popularnosti svedoči još i to da je Bluehole za PUBG osnovao sasvim novi studio – PUBG Corp – koji se fokusira samo na globalni razvoj ove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top