PC

Retki bag uništio speedrun pokušaj za GTA V

Sve je više i više gejmera koji ulažu gomilu vremena kako bi što brže prešli neku igru i tako postavili novi speedrun rekord. Među njima se nalazi i DarkViperAU i njegov pokušaj brzog prelaženja igre GTA 5.

Ka njemu uopšte nije bila naklonjena sreća, zato što je pred samo obaranje rekorda naišao na vrlo retki bag koji mu je onemogućio da završi misiju. Reč je o misiji Big Score u kojoj je u tunelu potrebno ući u kamion, kako bi se otarasio policije. U prvom pokušaju prelaska igrač je dobio neverovatni hitac u gumu automobila što ga je sprečilo da kompletira misiju. Bag se pojavio u drugom pokušaju i on ovom igraču ne dozvoljava da uđe u taj kamion tako što se na njemu formira neka vrsta objekta koja blokira put.

Kako je sve to izledalo i bes igrača možete pogledati ovde, a na redditu možete pročitati još detalja.

Šest sati je otišlo u nepovrat, ali će DarkViper verovatno početi novo obaranje speedrun rekorda u kategoriji “Classic%”, nadamo se da neće naići na još bagova.

Trenutno svetski rekord drži ToriksLV koji je GTA 5 prešao za samo 6 sati i 36 minuta, a za klasično prelaženje je potrebno oko 30 sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top