Vesti

Šta nam sve stiže u Gears of War 4 u narednim mesecima

Sa jesenjim mesecima dolaze i brojne nove igre ali i one postojeće žele da zauzmu svoje mesto pod zubatim suncem sa novim paketima sadržaja. Tako je i studio The Coalition najavio sadržaj za Gears of War 4 koji igrači mogu očekivati tokom narednih meseci.

U oktobru se obeležava prva godišnjica izlaska igre, pa je za tu priliku pripremljeno duplo iskustvo i povratak omiljenog Golden Gun događaja sa drugim pogodnostima. Za ovaj mesec je najavljena i nova mapa, kao i skinovi sa iznenađenjima povodom Noći veštica.

Novembar je mesec u kome se obeležava 11 godina postojanja Gears of War serijala, za šta je razvojni tim pripremio brojne pogodnosti. Ovaj mesec u kome izlazi i Xbox One X konzola a ova igra će od prvog dana biti optimizovana za igranje u 4K rezoluciji sa novim grafičkim mogućnostima. U novembru će biti održan i tematski događaj povodom Dana zahvalnosti.

Tokom poslednjeg meseca u godini će biti održan veliki Božićni specijal nazvan, Gearsmas sa novim sadržajem. Na osnovu zahteva fanova vraća se i grudvanje.

Za 2018. godinu je najavljeno još više događaja, što sezonskih što mesečnih, a najvaljen je i početak druge eSports sezone.

Više o najavljenom sadržaju možete pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top