PlayStation 4

Testirajte Gran Turismo Sport i osvojite vredne nagrade!

Najnovije izdanje legendarne trkačke igre za PlayStation je tu, Gran Turismo Sport je stigao, čini nam se bolji nego ikada. Naše utiske čitaćete u novembarskom izdanju časopisa Play!Zine, a u međuvremenu iskoristite priliku da i sami isprobate ovu sjajnu trkačinu i usput osvojite vredne nagrade!

Prve dve lokacije u Beogradu na kojima ćete moći da vidite kako je to voziti Gran Turismo Sport na Logitech volanu, trkačkoj gejming stolici i velikom 4K televizoru su Tehnomanija, preko puta TC Delta City, ovoga petka (27. oktobar) od 16h do 21h, kao i ComTrade Shop u šoping centru “Ušće”, ove subote (28. oktobar), takođe od 16h do 21h.

Posetioci će imati prilike da se neobavezno voze i isprobaju staze i automobile, pritom uživajući u svoj raskoši 4K tekstura na PlayStation Pro konzoli, i igranju trkačke igre onako kako dolikuje – sa volanom i u trkačkoj stolici.

Ukoliko ste pak takmičarskog duha i želite da osvojite vredne nagrade ukoliko budete najbolji, onda se možete prijaviti i za takmičanje. Na odabranim stazama i sa odabranim automobilima će se voziti takmičarske trke i igrači sa najboljim rezultatima će osvojiti veoma vredne nagrade.

Dakle, dođite, zabavite se, i ko zna, možda baš vi budete među troje najboljih i vratite se kući sa zaista velikim nagradama iznenađenja. Za osveženje tokom igranja i pobrinuće se Monster energetsko piće, koje će svim zainteresovanim takmičarima dati energiju za njihove trke.

Vidimo se ovog petka i subote u Tehnomaniji i ComTrade Shopu, dođite da zajedno vidimo zašto je Gran Turismo Sport pretendent na najbolju trkačku igru poslednjih godina.

Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju, stavite nam to do znanja i popunite ovaj kratak formular prateći ovaj link.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top