PC

Developeri Fortnite: Battle Royale najavili dodatno poboljšanje performansi na PC-u

Epic Games konstantno dodaje nove ispravke i elemente u Fortnite: Battle Royale kako bi ispratili sve veći priliv igrača. Nedavno je dodata progresija naloga kroz nivoe i uveden je BattlEye sistem, kako bi se donekle stalo na put varalicama.

2. novembra već stiže nova zakrpa koja donosi poboljšanja u glasovnoj komunikaciji, tako da će igrači imati mogućnost da utišaju induvidualne osobe, a dolazi i povećanje broja predmeta koji će se dobijati sa kompletiranjem misija. Listu sa svim ispravkama možete pročitati ovde.

Za dalji razvoj Epic Games planira dodatno poboljšanje perfromansi i na računarima i na konzolama. Na PC-u je planirano poboljšanje pre svega kod sistema sa minimalnim specifikacijama(Nvidia GTX 460, Intel HD 4000).

U najavi promena, razvojni tim je uključio i par saveta za poboljšanje performansi.

Baza igrača sa svakim danom postaje sve veća, što je Epic Games ozvaničio na Tviteru, objavom da se u vikendu za nama u Fortnite: Battle Royale u jednom trenutku našlo 811,000 hiljada igrača.

Kako se vama čini Fortnite: Battle Royale?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top